Mothergunship: Forge, VR Roguelike met triljoenen geweren, komt 16 juni

MOTHERGUNSHIP: FORGE, een VR-reimagining van de veelgeprezen roguelike first-person shooter met meer dan 750.000 veteranen, ontketent biljoenen wapens op gigantische eindbazen via Meta Quest 2 en SteamVR voor Valve Index op donderdag 16 juni, 2022.

MOTHERGUNSHIP: FORGE werd zojuist onthuld tijdens The MIX’s 10th Anniversary Showcase en nodigt zowel de oude garde als nieuwe rekruten uit om werkelijk obscene wapens te maken. Dit is het spul van destructieve legende, waar goede smaak en elke basis in de werkelijkheid wordt gecontroleerd bij de deur van ontwikkelaar Terrible Posture Games. Neem het op tegen een buitenaardse robothorde die zo massaal is dat je tientallen roguelike-rondes nodig hebt om een deuk te maken.

Gelukkig zijn wapens het enige dat er meer zijn dan aliens. Hoeveel kost “84 Factorial”? We hebben een minuut lang geprobeerd de woorden te vinden. Er zijn geen woorden. Het is waarschijnlijk het eenvoudigst om te zeggen dat het “triljoenen” in het stof laat verdwijnen.

Maak het pistool van je dromen van tientallen onderdelen. Lopen. Stato-verhogende geweerkappen. Speciale munitie. Schilden. Een zaagblad! Geef ze dat handgemaakte tintje door de onderdelen fysiek in elkaar te slaan in VR. De hulpstukken op je hulpstukken hebben hun eigen hulpstukken. Wat dacht je van een chaingun die op moeren en bouten schiet? Kinderspel. Een elektrisch geweer dat de prijzen van verkopers verlaagt? Denk groter. Een eenhoorn pizzabezorgsysteem? Daar hebben we het over. Met zoveel mogelijkheden is zelfs de hemel niet meer de limiet, want we zijn in de ruimte!

Elke kogel, zaagblad, raket, en plas slijm telt tegen deze buitenaardse dreiging. Grijp een vriend en sterf-er, vecht samen in uitdagende levels tegen enorme armada’s. Laat je fantasie de vrije loop terwijl robotachtige minions willekeurige wapenhulpstukken laten vallen. Wie kan er opscheppen over het hoogste aantal doden? Wie zal zijn killamajig terug naar de tekentafel moeten brengen?
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password