Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 vanaf vandaag verkrijgbaar

Milestone en Feld Entertainment kondigen de release aan van Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5.  De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. De PlayStation-versie biedt een gratis upgrade van PS4 naar PS5, de Xbox-versie biedt Smart Delivery.
De traditionele Career Mode is nu realistischer en meeslepender dan ooit. Spelers beginnen in de 250SX Futures Class om op eigen houtje de glorie van een Pro in de 450SX Class te bereiken. Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 introduceert het Rider Shape System, een nieuwe en exclusieve feature voor de Career Mode die ervoor zorgt dat valpartijen of blessures hun invloed op de prestaties van coureurs doen gelden. Gelukkig kunnen spelers hun coureurs in vorm houden door ermee te trainen of specifieke taken te voltooien!

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 biedt een nieuwe gameplay-ervaring die perfect is voor zowel beginners als hardcore gamers. De Future Academy, met als gastheer de GOAT Ricky Carmichael, levert alle informatie die beginners nodig hebben om hun eerste stappen in de Supercross-wereld te zetten. Deze vriendelijke tutorial leert spelers alles wat ze moeten weten om zich van Beginner tot Pro te ontwikkelen. Daarnaast zijn er vele opties die races voor iedereen toegankelijk maken, zodat elk type speler van de Supercross-ervaring kan genieten.

De klassieke Track Editor is terug met een nieuwe feature: de Rhythm Section Editor. Spelers kunnen nu complete modules mixen en matchen om complexe prefab-banen te ontwerpen, om die vervolgens met de community te delen.

Na het doorslaande succes van de vorige editie, keert ook de Track Editor Contest terug. Deze contest biedt spelers de kans dat hun zelfgemaakte baan in het echt wordt nagemaakt, als onderdeel van het Official 2022 Championship. Deze unieke feature vertegenwoordigt een unieke kans in de videogame-industrie: dat echte coureurs tijdens het  2022 Monster Energy AMA Supercross Championship zullen racen op een door een speler ontworpen track.

Compound is een uitkomst voor spelers die solo of met hun vrienden willen racen in een nieuwe, verbluffende open wereld-omgeving met nieuwe tracks, diverse cross-uitdagingen en verzamelbare voorwerpen om extra uitrusting mee te ontgrendelen.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 bevat ook een split-screen-stand, zodat spelers direct tegen elkaar op hetzelfde beeldscherm kunnen spelen, en online-multiplayer met cross-gen matchmaking.

Na het waanzinnige succes van de vorige editie, wordt Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 wederom gebruikt voor e-sport-competities. Deelnemers aan het eSX Championship sponsored by Yamaha worden uitgedaagd om alles op alles te zetten en een ware legende te worden!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password