Monkey D. Garp en Caesar Clown nu verkrijgbaar in One Piece Burning Blood

One Piece Burning Blood verwelkomt twee nieuwe fameuze vechters in zijn gigantische roster. Zowel  Monkey D. Garp en Caesar Clown werden in juli door de fans gekozen om als DLC in de game te worden geïntegreerd.

Luffy’s grootvader Monkey D. Garp is, ondanks zijn leeftijd, nog steeds een van de sterkste leden van de Marine. Met zijn krachtige vuistslag kan hij zelfs de sterkste vijanden K.O. slaan.

De “Master” Caesar Clown, met zijn speciale Gas-Gas Fruit-krachten, vervoegt ook het gevecht en zal voor verbijstering zorgen!

Beide nieuwe personages maken deel uit van het WANTED PACK 2-pakket, het GOLD PACK en de GOLD EDITION. Spelers die deze packs reeds in hun bezit hebben, zullen vandaag een gratis update ontvangen met beide personages!

One Piece Burning Blood is sinds 3 juni beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PlayStation Vita en sinds 2 september via STEAM voor pc.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password