MoGo 2 projectoren nu beschikbaar

e recent aangekondigde MoGo 2-serie van XGIMI, een toonaangevend merk op het gebied van projectoren en laser-tv’s met bekroond design, is nu beschikbaar. De serie bestaat uit de MoGo 2 Pro en MoGo 2 projector.

De MoGo 2 is verkrijgbaar vanaf €399 op XGIMI.com en Amazon. De MoGo 2 Pro is verkrijgbaar voor €599 bij lokale retailers en de genoemde verkoopplatforms. Deze omvatten in de BENELUX: Mediamarkt en Vandenborre.

Een draagbare projector voor iedereen

Om gebruikers een betere draagbare projectie-ervaring te bieden, heeft XGIMI haar MoGo-productreeks verbeterd, te zien aan de gloednieuwe MoGo 2-serie modellen, de MoGo 2 en de MoGo 2 Pro.

De nieuwe serie biedt aanzienlijke verbeteringen in helderheid, schermnauwkeurigheid en geluidskwaliteit. Bovendien introduceert de serie de nieuwe Intelligent Screen Adaption 2.0, waardoor een probleemloze installatie mogelijk is, zelfs voor gebruikers die voor het eerst een projector installeren.

400 ISO-lumen

De MoGo 2-serie beschikt over een zelfontwikkelde lichtmotor die lenzen met hoge transmissie coating gebruikt om lichtverlies te beperken en een helder en scherp beeld te produceren met een indrukwekkende lichtkracht tot wel 400 ISO-lumen. Met resoluties van 1080p (voor de MoGo 2 Pro) en 720p (voor de MoGo 2) zijn de beelden die deze projectoren creëren scherp en gedetailleerd.

Keystone-correctie en automatische scherpstelling

De MoGo 2 Pro beschikt als eerste XGIMI-projector over de nieuwe versie, de ISA 2.0-technologie. Dit betekent als toevoeging op de ISA 1.0 dat de keystone van deze projector binnen enkele seconden zeer nauwkeurig, snel en zelfs helemaal zonder onderbreking corrigeert en focust. Ook de intelligente oogbescherming is er onderdeel van. De lichtbron van de projector dimt zodra er iemand in de buurt van de projector komt, om de ogen te beschermen tegen schadelijk licht.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password