Mogelijk Mortal Kombat 11 DLC karakters gelekt

Vanaf vandaag ligt Mortal Kombat 11 in de schappen en dit is slechts het begin voor deze game, gezien er nog extra karakters zullen verschijnen in diens season pass.Mogelijk is nu al gelekt om welke namen het gaat.

Reddit gebruiker LeoNatan heeft een hack tool op de Nintendo Switch versie losgelaten en is gaan graven in de bestanden. In deze zogeheten datamine werden negen karakters ontdekt, hetgeen opvallend is aangezien er in het Kombat Pack slechts zes benoemd werden. Mogelijk zijn er dan ook plannen om een tweede Season Pass aan te kondigen, hetgeen ook het geval was bij Mortal Kombat 10. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat niet alle karakters uiteindelijk hun weg in de game weten te vinden.

Vooralsnog zijn de volgende namen ontdekt:

 • – Shang Tsung
  – Joker
  – Nightwolf
  – Terminator
  – Sindel
  – Spawn
  – Ash
  – Fujin
  – Sheeva

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password