Modern militair strategiespel Warpath lanceert op PC

Commandant, de regio is veroverd! Lilith Games kondigt vandaag aan dat het gratis te spelen real-time strategiespel Warpath beschikbaar is voor de PC, en de spannende real-time gevechten naar een gloednieuw slagveld brengt. Na een succesvolle release op iOS en Android apparaten, bevat de PC-versie van de RTS-titel grafische verbeteringen en verschillende PC-only functies en toevoegingen.

Word een machtig militair leider en voer het bevel over een leger van bekwame troepen in Warpath. Gebruik je tactische intelligentie om eenheden aan te sturen en gebruik meer dan 200 verschillende stukken formidabele militaire uitrusting om vijandelijke bases te vernietigen! Coördineer je soldaten over land en door de lucht, inclusief machtige tankbataljons, terwijl je oorlog voert en je territorium uitbreidt over een grootschalige strategische kaart. Spelers kunnen de strijd ook naar hun vrienden brengen met multiplayer, zodat je het tegen vijanden van over de hele wereld kunt opnemen en kunt deelnemen aan massale gevechten die voor wereldwijde roem en glorie zorgen.

Daarnaast kun je met de sluipschuttersgameplay van Warpath even de baas uithangen om op de grond te gaan. In first-person special operations-missies gebruik je je trefzekere precisie om vijanden rechtstreeks aan te vallen en ze sneller neer te halen dan ze “overgave” kunnen zeggen.

Dit alles zal er ook prachtig uitzien, want Warpath op PC wordt geleverd met verbeterde grafische verbeteringen die je onderdompelen in deze militaire ervaring, waarbij elke explosie vol actie en elke centimeter gevarieerd terrein er fantastisch uitziet dankzij geavanceerde 3D-gevechtsvelddetails. Bovendien is de pc-versie geoptimaliseerd voor vloeiende gameplay op een reeks modellen en schermformaten, terwijl commandanten met sneltoetsen toetsencombinaties kunnen instellen. Je kunt je gegevens ook koppelen tussen de pc- en mobiele versies van het spel, zodat je je leger onderweg kunt meenemen of thuis kunt spelen.

Om de release van de innovatieve PC-versie van Warpath te vieren, kunnen spelers nu deelnemen aan het spannende “Be a Commander” launch event. Wie hoog scoort in gevechtskracht kan geld en royale in-game prijzen winnen!

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password