Mobile Suit Gundam Battle Operation 2 is nu beschikbaar op PlayStation 5

Bandai Namco kondigt aan dat Mobile Suit Gundam Battle Operation 2 vanaf vandaag verkrijgbaar is op PlayStation 5. De game verscheen oorspronkelijk in 2019 op PlayStation 4 en schotelde intense 6v6 online gevechten voor op realistische slagvelden. In Mobile Suit Gundam Battle Operation 2 zijn de Mobile Suits niet langer de enige helden. Piloten kunnen bommen plaatsen, hulp inroepen en zelfs de infanterie kan beslissen om het veld te betreden

Op PlayStation 5 genieten spelers van verbeterde haptische feedback en triggerweerstand voor een meer diepgaande ervaring bij het gebruiken van een machinegeweer of zelfs een beam rifle! Naast de release op PlayStation 5 zijn er ook meer opties beschikbaar, waaronder Engelstalige audio. Chat met Neidhardt, Tenda of Katarina in Base Camp om hun nieuwe stemmen te horen.

Een gloednieuwe kaart, Military Base, werd ook aan de game toegevoegd. Het is een open, vlak gebied met middel tot hoge gebouwen, wat het perfect maakt voor lange-afstandsgevechten.  Spelers zullen ook hun save data van de PlayStation 4 kunnen overzetten naar hun PlayStation 5 via hetzelfde PlayStation Network-account.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password