Mobiel Gaming/RPG-nieuws: Dragon Raja viert 2e verjaardag met gratis cadeaus en prijzen voor alle spelers

Dragon Raja viert zijn 2e verjaardag op 27 februari, met een gratis superb motor Rosy Milk voor elke geliefde speler, maar dat is niet alles. De viering van de 2e verjaardag, met als thema “2 Dragon Raja, Dit is ons verhaal”, heeft het dubbele aan beloningen in petto voor spelers in vergelijking met de eerste verjaardag en tal van evenementen om fans te helpen een van de meest boeiende en geliefde MMOPRGs te vieren.

Download nu voor de overvloedige spelervaring:
PC: Dragon Raja PC
Mobiel: Dragon Raja Mobiel

Verjaardagsactiviteiten en geschenken in overvloed
Het team heeft een reeks gedenkwaardige evenementen gecreëerd ter ere van het verhaal dat Dragon Raja en alle spelers de afgelopen twee jaar samen hebben opgebouwd, met tal van beloningen in de aanbieding alleen maar om in te loggen. Samen met de 2e verjaardag gelimiteerde Rosy Milk motor, zullen spelers ook avatars, geavanceerde edelstenen, Gold Dragonblood Skills, en materialen ontvangen. Elk evenement biedt ook enorme beloningen. Spelers kunnen ook een wens doen in de Wish Giftbox, hun geluk beproeven in de Sakura Windchime, of fragmenten verzamelen voor de Mirror of Dreams.

Fan Artwork wordt toegevoegd aan het spel!
Voor de eerste keer wordt artwork van fans toegevoegd als achtergrond op de laadpagina van Dragon Raja, en de drie populairste cosplay-creaties worden getekend als avatars en naar alle spelers gestuurd als verjaardagscadeaus. De Dragon Raja website heeft nu ook een brede verzameling van fan art schilderijen, cosplay en berichten van spelers.

Een grote open wereld die elk jaar groter wordt
Dragon Raja’s dicht opeengepakte open wereld maakte het meteen geliefd bij spelers over de hele wereld, en is sindsdien alleen maar gegroeid. Van trouwen en een feestje organiseren tot op straat staan om een file te veroorzaken, Dragon Raja laat spelers hun ideale fantasieleven leiden en verkennen – en er is nog meer op komst. 2022 heeft al spannende nieuwe toevoegingen gezien zoals de viswedstrijd en een robuust tuiniersysteem, en het team is van plan om later dit jaar nog meer klassen en activiteiten toe te voegen.

Verbluffende graphics en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden
Dragon Raja maakt gebruik van de geavanceerde Unreal Engine 4 om deze onvergetelijke wereld en iedereen die erin woont te creëren. Spelers kunnen hun ideale fantasiepersonage tot leven brengen zoals zij dat willen met enkele van de meest gedetailleerde en aantrekkelijke graphics op mobiele apparaten.

Een toegewijde ontwikkelaar
Archosaur Games, de ontwikkelaar en uitgever van Dragon Raja, is al jaren actief op de Amerikaanse en Europese gamingmarkten en was een van de eerste Chinese bedrijven die Unreal Engine van Epic Games gebruikte. Archosaur Games kweekt de beste gameontwikkelaars en blijft de nieuwste technologie gebruiken, waaronder Unreal Engine 5. Het bedrijf is van plan om dit jaar meer substantiële inhoud te lanceren als ze ernaar streven om betere game-ervaringen te brengen aan alle spelers.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password