MMA-vechter Israel Adesanya geeft spelers moed in gloednieuwe Elden Ring-trailer

MMA-vechter Israel Adesanya figureert in een nieuwe live-action trailer voor ELDEN RING en herinnert spelers wat nodig is om de action-RPG met FromSoftwares typische, uitdagende gameplay te tackelen. De trailer volgt hetzelfde thema als de eerste live-action trailer die toen Ming-Na Wen als ster had. Terwijl de video zich niet afspeelt in het universum van de game, brengt het de surreele duistere wereld van ELDEN RING tot leven en geeft het een knipoog naar de vele uitdagingen – en triomfen – die de speler te wachten staan in het Lands Between.

“Wees scherper dan hun zwaarden, sla harder dan hun hamer,” aldus Adesanya, die iedere potentiele Elden Lord aanspreekt, en eindigt met het refrein, “Moge de dood je nooit stoppen.”
 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password