mixi, Inc. Kondigt Asym Altered Axis aan, genre-overschrijdend asymmetrisch spel voor meerdere spelers

mixi, Inc, kondigt hun nieuwe spel Asym Altered Axis aan, een gloednieuwe asymmetrische multiplayer game – een cross-genre strijd tussen Real-time Strategy spelers versus Co-op Stealth Action spelers. De studio maakt zich op voor de eerste wereldwijde Alpha test in de herfst van 2022 op Steam. Begin met verlanglijstjes en volg de game op Steam en word lid van hun Discord-server om op de hoogte te blijven van aankomende playtests.
Asym Altered Axis zet een real-time strategie speler op tegen maximaal 5 spelers die coöperatieve stealth actie spelen. De strategiespeler zet het dodelijke toneel op met een verscheidenheid aan vallen en eenheden, terwijl het team van de actiespeler vervolgens het level moet infiltreren om de waardevolle Cell Nexus te stelen. De strijd begint in totale duisternis waarbij de strategiespeler vanuit de lucht naar de actiespelers zoekt, gebruikmakend van de lichtsporen van de actiespelers als hints. Zodra de actiespelers zijn ontdekt of de Cell Nexus is gestolen, licht het podium plotseling op en komen alle vallen tot leven, waardoor het tempo van het spel drastisch verandert van gespannen sluip-actie in een flitsende kat-en-muisspeurtocht! Wie zal zegevieren: de Actie spelers die de Cell Nexus kunnen stelen en succesvol kunnen ontsnappen, of de Strategie speler die alle Actie spelers gevangen neemt?

Vernietig actiespelers met je arsenaal – Naast de vele vallen die je tot je beschikking hebt, kun je actiespelers ook direct raken met een groot aantal vaardigheden. Laat vuurballen en ijsaanvallen regenen, of richt een bloedbad aan met de satellietlaser die grote delen van het podium kan vernietigen.

De sensatie van een heimelijke roof – Infiltreer in het donker in het stadium van de strategie speler en steel ongemerkt de kostbare Cell Nexus. Pas op dat je je niet te snel verplaatst, want dan laat je een spoor van licht achter dat je aan de vijand blootstelt.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password