Miss Kobayashi’s Dragon Maid: Burst Forth!! Choro-gon☆Breath lanceert 25 augustus

Aksys Games heeft aangekondigd dat de aankomende shmup Miss Kobayashi’s Dragon Maid: Burst Forth!!! Choro-gon☆ Breath op 25 augustus lanceert voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. Elk eerste fysieke exemplaar van het spel zal een exclusieve kaart bevatten van het Miss Kobayashi’s Dragon Maid trading card game van Weiss Schwartz. In deze luchtige shoot-em-up moeten de draken en Miss Kobayashi hun krachten bundelen om te ontsnappen nadat ze zijn ontvoerd door een vervloekte pc.

Na het ontvangen van een cryptische e-mail, gaan Miss Kobayashi en haar dienstmeisjes naar Takiya’s huis om het te onderzoeken. Daar worden ze op mysterieuze (en overdramatische, laten we eerlijk zijn) wijze in de PC gezogen. Help ze om de computer te verslaan door samen te werken en hun verstand te gebruiken. Met behulp van het 3-voudige aanvalssysteem van Long Range, Melee en de unieke en dodelijke Choro-gon Breath (het zijn draken, snap je?), zul je de vijand wegvagen! Combineer de kracht van drie met het Tag Systeem door Tohru, Kanna, en Elma te gebruiken om elk level aan te pakken met Kobayashi’s steun. Er is geen vijand die ze niet kunnen verslaan! Onder bepaalde omstandigheden kun je de Raging Spark van de draken activeren om nog dodelijkere schade aan te richten! Naarmate je vordert, verzamel je 30 unieke Gedenkstukken van het kostbare dagelijkse leven van de vrienden in prachtige illustraties die speciaal voor het spel zijn gemaakt!

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password