Minion Masters’ “Frost Dragon’s Lair” uitbreiding nu uit

BetaDwarf is verheugd aan te kondigen dat Minion Masters’ “Frost Dragon’s Lair,” de nieuwe co-op avontuur uitbreiding voor de snelle card battler|tower defense strategy game, nu beschikbaar is! Spelers kunnen deze grote content update vandaag gratis downloaden op Steam, Xbox Series X|S en Xbox One met volledige cross-play ondersteuning.
Daarnaast heeft Minion Masters een apart nieuw premium DLC-pakket uitgebracht op Steam en Xbox met een verscheidenheid aan kaarten en andere bonussen. Deze DLC is verkrijgbaar voor $14,99, maar is gratis te houden op Steam voor iedereen die hem tussen nu en 14 april claimt.

De grootste meesters van het rijk nemen het tegen elkaar op in een nooit eindigend conflict om roem in Minion Masters. Kies uit een verscheidenheid aan kaarten en meesters in negen unieke facties, elk met hun eigen specialiteiten, en bouw het beste deck om je tegenstanders omver te werpen in snelle en intense wedstrijden! Naast de nieuwe co-op adventure mode die vandaag debuteert, kun je solo avonturen door de eeuwen heen spelen, of online gaan voor epische 1v1 en 2v2 multiplayer duels.

Minion Masters is gratis te downloaden op Steam en Xbox

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password