minimalistische puzzelgame Chessarama lanceert in 2023 op PC en consoles

De Braziliaanse onafhankelijke studio Minimol Games kondigt met trots aan dat hun aankomende spel Chessarama  in Q2 2023 wordt gelanceerd op PC en consoles en officiële sponsor is geworden van ’s werelds beste online schaaktoernooi, Play Magnus Group’s vlaggenschip Champions Chess Tour, voor het resterende evenement in het seizoen 2022 en de duur van het seizoen 2023. Chessarama zal ook Chess24’s verslaggeving van de FIDE-wereldkampioenschapscyclus sponsoren.
In Chessarama zullen de spelers kunnen genieten van een wereld van premium minimalistische spellen, collectibles vrijspelen en het tegen elkaar opnemen door het leaderboard te beklimmen. De vernieuwde schaakspelscenario’s omvatten het bewerken van een boerderij, het vechten tegen een draak en het vechten als een legendarische Ronin in het feodale Japan.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password