Minigames van Kingdom Hearts III arriveren nu al in Kingdom Hearts Union X

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat fans die reikhalzend uitzien naar de release van KINGDOM HEARTS III zich alvast op het avontuur kunnen voorbereiden in de mobiele game KINGDOM HEARTS Union χ[Cross]. Vanaf vandaag krijgen spelers die de app updaten namelijk toegang tot de ‘χ3-stand’ met CLASSIC KINGDOM-minigames, die zijn gebaseerd op klassieke korte Disney-films.

Deze minigames hebben een retro gaming-stijl die is geïnspireerd door de populaire portable LCD-systemen van de jaren tachtig. Deze games zijn ook beschikbaar in KINGDOM HEARTS III wanneer deze game op 29 januari 2019 wordt gelanceerd.

Wanneer aan bepaalde eisen in de CLASSIC KINGDOM-minigames is voldaan, komen spelers in aanmerking voor een code die kan worden ingewisseld voor de Starlight Keyblade in KINGDOM HEARTS III. Deze code wordt later in de app gedistribueerd, waarbij spelers kunnen aangeven voor welk systeem ze de code willen ontvangen (de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X of het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem).

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password