Minecraft Legends komt in 2023 naar Xbox en PC

Een Minecraft real-time strategy game getiteld Minecraft Legends is officieel aangekondigd tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase, een verdere uitbreiding van een universum dat al verhalende avontuur en dungeon-crawling spin-offs bevat.

Minecraft Legends is een 3D-actiespel met real-time strategie-elementen. De gameplay bestond uit een held personage bestuurd in third-person, met kleinere troepen achter hen. Er waren ook secties die wat basisbouwelementen lieten zien.
In Minecraft Legends vallen de Piglin binnen vanuit de Nether, dus spelers moeten samenwerken met bekende vrienden en mobs om de invasie af te weren. Het spel zal ook een online co-op hebben voor de campagne, evenals een competitieve online modus. Minecraft Legends komt in 2023 naar Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password