Militaire RTS Warpath komt later deze maand naar PC

Ontwikkelaar Lilith Games kondigt aan dat zijn militaire real-time strategie spel, Warpath, op 21 april 2023 zijn weg vindt naar Windows PC, als free-to-play titel. De PC lancering komt met nieuwe grafische verbeteringen, vloeiende gameplay en een groot aantal PC-specifieke functies na een succesvolle uitrol op iOS en Android apparaten.

Om de pc-lancering te vieren, organiseert de ontwikkelaar een tijdelijk lanceringsevenement genaamd “Be a Commander”, waarbij je geld en royale in-game prijzen kunt winnen door deel te nemen en hoog te eindigen in Combat Power!

Binnenkort exclusief verkrijgbaar via de officiële Warpath website, bereid je voor op klassieke real-time strategie gameplay waarin je het bevel voert over je troepen om furore te maken tegen vijandelijke eenheden door middel van strategische grondgevechten of geavanceerde luchtaanvallen.

Met iconische oorlogslocaties uit de hele wereld nodigt Warpath je uit om volledig aangepaste militaire eenheden samen te stellen en onneembare bases te bouwen in volledig HD van hoge kwaliteit. Zoom vrijuit op de kaart, verken ruig terrein en stedelijke landschappen, zoek bondgenoten om de controle te vergroten en het in-game machtsniveau te bepalen. Met zeer aanpasbare wapens, vliegtuigen en de mogelijkheid om tussen bondgenootbases te bewegen, maakt Warpath de reis naar slagvelddominantie tot een dynamische, filmische ervaring

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com