Might & Magic Elemental Guardians nu beschikbaar – Trailer

De mobiele game, Might & Magic Elemental Guardians®, is nu beschikbaar op Android via Google Play en iOS via de App Store. Betreed de arena en download de free-to-play mobiele RPG-game dat zich afspeelt in het fantastische universum van Might & Magic. Met Might & Magic Elemental Guardians ontdekken spelers de legendarische IP met high-quality beelden, strategische PvE- en PvP-duels, honderden wezens om te verzamelen en epische gevechten in augmented reality.

Als jonge tovenaarsleerling bij Akadimia: The Academy of Magic beginnen spelers aan een geweldige reis door het betoverde land Ashan. Hier ontdekken ze de eeuwenoude legende en verzamelen ze epische fantasiewezens. Door deze wezens te trainen en te ontwikkelen, ontgrendelen spelers hun ware macht. Zo vormen spelers een team van krachtige krijgers om zo de ultieme kampioen van Ashan te worden. Might & Magic bevat:

  • Intense PvE-gevechten
  • Snelle PvP-gevechten
  • Unieke Elemental-wezens
  • Epische evolutie bij wezens
  • Augumented Reality
  • Live Events & Guild Quests

Download hier Might & Magic Elemental Guardians: IOS & Android

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password