Midnight voegt zich vandaag bij het gevecht in My Hero One’s Justice 2

Laat je niet misleiden door haar uiterlijk, pro-heldin Midnight brengt je in slaap! Je kunt je nu een weg banen door de arena als de meest verleidelijke leraar van U.A. High School. Gebruik haar favoriete wapen en Quirk “Somnambulist” om een onweerstaanbare geur te verspreiden die haar tegenstanders zeker op de knieën krijgt.
Midnight is het vierde DLC-personage van de Season Pass 2 van My Hero One’s Justice 2. Er is nog maar één personage over dit seizoen! Elk DLC-personage is verkrijgbaar als onderdeel van de Season Pass of kan apart worden aangeschaft.

De demo is beschikbaar op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, die iedereen toegang geeft tot het begin van de game in “Story Mode” alsook toegang verleent tot “Free Battle” met zes speelbare personages.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password