Midgar Special Pack gearriveerd in PowerWash Simulator

Square Enix Collective en FuturLab sturen met veel plezier PowerWash Simulator-spelers op schoonmaakmissie in één van Final Fantasy’s meest iconische locaties, want het Midgar Special Pack is nu verkrijgbaar! De gratis* uitbreiding – die is ontwikkeld in samenwerking met het team achter het legendarische Final Fantasy VII – is nu verkrijgbaar op alle platformen, inclusief Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10, Xbox Game Pass voor console en pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en Steam. Lees HIER onze review van deze DLC.
Spelers kunnen met hun reinigingsgereedschap losgaan in vijf nieuwe levels van PowerWash Simulator, waaronder iconische locaties, zoals de charmante Seventh Heaven-bar en de adembenemende Mako Energy Exhibit, met beroemde voertuigen en mechs als de Hardy Daytona, Shinra Hauler, Scorpion Sentinel en Airbuster. Word de ultieme schoonmaker door vuil als de vijand te beschouwen, en ontdek nieuwe soorten vuil, zoals bio-residue. Terwijl je deelneemt aan de missie van Avalanche om Midgar schoon te maken, kun je ook lucratieve opdrachten aannemen van andere klanten, zoals de bemanning van Barret of de hoge heren van Shinra. Nu de stad is getroffen door een modderig lot, kun je helpen een pad vrij te maken voor een paar moedige helden…Midgar wacht op je.

“We hebben Midgar, de stad van Mako, in 1997 ontworpen. Wie had toen kunnen voorzien dat we naar deze ijzeren gebouwen zouden terugkeren in 2023 om ze van alle olie en vuil te reinigen met een hogedrukspuit? Dus, snel aan de slag, want 25 jaar aan vuil spoel je niet zomaar weg,” aldus Yoshinori Kitase, director van FINAL FANTASY VII en producer van het FINAL FANTASY VII Remake Project.

Tetsuya Nomura, character designer van FINAL FANTASY VII en creative producer van FINAL FANTASY VII Remake Project voegt toe, “Toen ik het voorstel voor deze samenwerking hoorde, was ik behoorlijk druk met andere samenwerkingen en reviews, maar van dit idee werd ik meteen enthousiast. Ik had net PowerWash Simulator gespeeld, en droomde al een beetje over het schoonmaken van dingen uit mijn andere titels. Mijn eerste reactie was, ‘laten we het hele Shinra-gebouw schoonmaken,’ maar helaas bleek dat wat te lastig. Desondanks ben ik heel enthousiast over wat we wél in de game kunnen reinigen. Ik heb hier heel erg naar uitgekeken, en hoop dat iedereen er veel plezier aan beleeft!’

“Het was een grote eer voor het PowerWash Simulator-team om voertuigen, locaties en bazen uit één van de beroemdste titels ooit opnieuw te maken,” zei Dan Chequer, lead designer bij FuturLab. “We zijn allemaal grote fans van de Final Fantasy-franchise en hopen dat onze spelers van het schoonmaken net zoveel zullen genieten als wij plezier beleefden aan het smerig maken van de locaties en voertuigen.”

“We zijn heel blij dat we samenwerken met één van de meest iconische franchises in de  game-geschiedenis voor het Midgar Special Pack,” zei Tímea Edvi, Director van Indie Publishing bij Square Enix. “We wisten dat we iets groots wilden doen, als dank voor alle support van de geweldige PowerWash Simulator-community – we kunnen niet wachten tot mensen dit spelen!”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password