Middle-earth: Shadow of War mobile verschenen voor iOS en Android – Trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de wereldwijde lancering aangekondigd van de mobiele versie voor Middle-earth: Shadow of War in de App Store voor iPhone en iPad en op Google Play voor Android-apparaten. Middle-earth: Shadow of War mobile is gezamenlijk ontwikkeld door IUGO Mobile Entertainment, WB Games San Francisco en Monolith Productions. Deze gratis mobiele RPG- en strategiegame is een vervolg op Talions reis door Mordor en verenigt de grootste kampioenen uit Middle-earth met de meest gevreesde Orks in een missie om de Dark Lord, Sauron, te verslaan.

In Middle-earth: Shadow of War mobile heeft meester-ringmaker Celebrimbor gloednieuwe krachtringen gesmeed, en hij vraagt alle kampioenen uit Middle-earth deel te nemen aan de schaduwoorlog tegen de legers van Sauron. Met elke nieuwe ring kunnen de spelers de speciale vaardigheden van hun personages verscherpen en verbeteren om een strategie te ontwikkelen om Mordor te doorkruisen en Sauron en zijn leger te verslaan.

Spelers kunnen deelnemen aan realtimegevechten door hun eigen persoonlijke legers samen te stellen uit een uitgebreide lijst met bekende kampioenen, waaronder Talion, Celebrimbor en Shelob uit de nieuwe Middle-earth: Shadow of War -game voor console, maar ook populaire personages uit The Lord of the Rings, waaronder Gimli, Gandalf en vele anderen.

“We hebben met veel plezier samengewerkt met het fantastische team van IUGO. Hun passie en innovatie zijn cruciaal geweest voor het creëren van een onvervalst Middle-earth-avontuur voor mobiel dat voldoet aan de verwachtingen van de spelers,” aldus Jonathan Knight, VP, Studio Head van WB Games San Francisco. “Samen hebben we de grootste kampioenen uit Middle-earth tot leven gebracht en ze gecombineerd met het bekroonde Nemesis-systeem. Dit biedt de achtergrond voor een epische strijd tegen Sauron en zijn legers om Middle-earth te heroveren.”

Het bekroonde Nemesis-systeem™ is direct binnen handbereik in Middle-earth: Shadow of War mobile, waar elke Ork-vijand zich alle ontmoetingen en gevechten uit het verleden herinnert en er dus voor elke speler unieke situaties ontstaan. Vervolgens bepaalt de speler of hij verschillende Orks rekruteert om voor hem te vechten of deze te executeren in ruil voor beloningen waarmee het personage verbeterd kan worden.

Download de game en vorm een gezelschap om met vrienden van over de hele wereld samen te spelen. Bespreek strategieën en tactieken en vraag om zeldzame personage-upgrades.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password