Microsoft toont Project xCloud in actie

Microsoft heeft een korte demonstratie gegeven van Project xCloud. Dat is de game streaming service waar tijdens E3 al over gesproken werd, en waar iets later ook nog stevige geruchten over opdoken. Het doel van xCloud is simpel: high-end games op elk platform beschikbaar maken, of het nu pc, console of mobile is.

Ter demonstratie werd Forza getoond op Android hardware, wat er toch wel goed uitzag. Natuurlijk was dit in een gecontroleerde omgeving, dus het valt af te wachten hoe goed de service in de praktijk zal werken.

De bedoeling is om dit jaar nog publieke tests te voorzien. Daarna wordt de service verder uitgerold en uitgebreid. Dit past in het plaatje van een finale release in 2020, wanneer mogelijk ook een of meerdere nieuwe Xbox consoles zouden worden gelanceerd.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password