Meer dan 3 miljoen spelers zijn vertrokken naar Valisthea in Final Fantasy XVI

Square Enix maakt bekend dat de wereldwijd verscheepte exemplaren en digitale verkopen van het hooggeprezen Final Fantasy XVI de grens van drie miljoen zijn gepasseerd, sinds deze action-RPG op 22 juni exclusief voor PlayStation 5 verscheen. Het nieuwste opzichzelfstaande deel in de beroemde Final Fantasy-serie wordt alom als “must play” geprezen en laat spelers als  Clive Rosfield een gloednieuw, episch dark fantasy-verhaal beleven in het rijk Valisthea.

De Final Fantasy XVI-demo biedt spelers de perfecte kans om in het rijk Valisthea te duiken en het begin van Clive Rosfields epische verhaal te beleven. De demo biedt spelers toegang tot de openingsfases van de game, inclusief de mogelijkheid om opgeslagen vorderingen over te zetten naar de volledige game. In de demo beginnen spelers als Clive Rosfield aan dit epische verhaal en leren ze over zijn ambities en doelen, nadat een tragische gebeurtenis hem heeft aangezet een duister en gevaarlijk pad naar wraak te bewandelen. Na het voltooien van de demo krijgen spelers toegang tot een speciale battle demo waarin vele vaardigheden al zijn ontgrendeld, zodat ze tijdens spectaculaire gevechten een groot aantal vernietigende aanvallen en combo’s kunnen proberen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password