Meer dan 1000 games voor Nintendo Switch in de aanbieding vanaf 28 april

Tijdens de lente-actie zijn meer dan 1000 games voor de Nintendo Switch in de aanbieding, met kortingen tot 63%*. De actieperiode in de Nintendo eShop begint op donderdag 28 april om 15:00 uur en eindigt op zondag 8 mei om 23:59 uur.

Sommige topgames zijn voor het eerst in de aanbieding, zoals The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, waarin spelers de oorsprong van het Meesterzwaard kunnen ontdekken, terwijl ze met Mario en zijn trouwe vriend Cappy rond de wereld kunnen reizen in Super Mario Odyssey. In Fire Emblem: Three Houses moeten spelers als Byleth hun studenten leiding geven, zowel op school als tijdens tactische, turn-based gevechten. De uitbreidingspas levert een nieuw verhaal waarin spelers kennis kunnen maken met het geheime vierde huis van de academie, de Ashen Wolves.

Spelers kunnen in een epische fantasy-wereld duiken in The Elder Scrolls V: Skyrim, terwijl Mario + Rabbids Kingdom Battle dynamische turn-based combat biedt met een onwaarschijnlijk gezelschap helden. Een bundel met Bayonetta en het vervolg Bayonetta 2 is voor het eerst in de aanbieding en laat spelers genieten van een explosieve mix van dynamische actie en sierlijke stijl.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password