MEDION lanceert ERAZER-gaminglijn met Europese tour; België allereerste bestemming

Medion lanceert de nieuwe Erazer-gaminglijn met een speciale Europese tour. Drie roadshowtrailers zijn getransformeerd tot eersteklas game-ervaringen van Medion en touren de komende maanden langs verschillende Europese steden. De primeur is voor België, want op 2 oktober is een van de trucks van Medion op GameForce Belgium 2022 in Brussel aanwezig. Het is voor het eerst dat het Duitse bedrijf de Erazer-productlijn zo nadrukkelijk lanceert in België.

Ultieme wow-effect
In de truck kunnen gamers kennismaken met het ultieme wow-effect van de gear en apparatuur van Erazer. Zo heeft Medion speciale plug & play-gameplekken in de truck gecreëerd voor bezoekers om kennis te maken met de nieuwste game-pc’s en -laptops, waaronder de gloednieuwe Major X10 met Intel Arc-videokaart. Om de lancering van dit nieuwe product te vieren, heeft Medion een van de grootste laptops ooit gemaakt. Deze is drie bij twee en een halve meter en te zien in de truck.

Rodney Voogel, Senior 4P/Business Manager Computing – North South Region bij Medion kijkt ontzettend uit naar de eerste stop van de Europese tour: “het is voor het eerst dat we onze Erazer-gaminglijn zo groots lanceren in België. We zijn ontzettend trots op de producten die we gamers kunnen bieden. Ik ben daarom ontzettend enthousiast dat we de topmodellen uit ons assortiment nu letterlijk naar de Belgische consument kunnen brengen met onze speciale truck”.

Medion zoekt gametalent
Naast de mogelijkheid om verschillende games te spelen en de nieuwste Erazer-producten te proberen, maken gamers ook kans op mooie prijzen. Medion zet namelijk een competitie op waarin het op zoek gaat naar hét gametalent van België. De uiteindelijke winnaar wint niet alleen een gloednieuwe notebook van Erazer, maar krijgt ook een jaarcontract aangeboden bij TeamWALL. Dit is de contentgroep van de wereldberoemde DJ en producer Afrojack, met als focus online talenten te begeleiden, op te leiden en te supporten tot fulltime content creator. Tot slot wint de winnaar ook nog een ambassadeurschap van een jaar bij Erazer.

Naast GameForce Belgium 2022 op 2 oktober zijn de roadshowtrailers ook aanwezig op evenementen in onder andere: Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password