Media Alert: Demon Slayer -Kimetsu No Yaiba- The Hinokami Chronicles is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

SEGA maakt met plezier bekend dat Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles vanaf vandaag verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. Daarmee is de game nu te koop voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X|S.

Wie Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles koopt voor de Nintendo Switch ontgrendelt als bonus de gloednieuwe Kimetsu Academy Summer Uniform-kostuums, het Butterfly Mansion Patient Wear (dat op andere platformen alleen beschikbaar is in de Digital Deluxe versie en Core Add-On-bundel), en 16.000 Kimetsu-punten!

Over Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami ChroniclesIn de game volgen spelers het verhaal van Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Tanjiro Kamado, Unwavering Resolve Arc—waarin Tanjiro toetreedt tot het Demon Slayer Corps— tot Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train met de Flame Hashira, Kyojuro Rengoku! Naast de originele cast van 18 personages bevat de Nintendo Switch-release ook de 6 speelbare demonen die als updates voor de andere platformen verschenen: Rui, Akaza, Yahaba, Susamaru, Yushiro & Tamayo en Enmu.Spelers kunnen uitkijken naar:

  • Spannende Arena Battles — Gebruik de vele spectaculaire vaardigheden van een breed scala aan personages uit de anime en de officiële spin-off van de serie, waaronder Tanjiro en Nezuko, om uitdagers te verslaan in een-tegen-een-gevechten, lokaal en online.
  • Beleef het verhaal — Hef het zwaard als Tanjiro Kamado en voltooi zijn missie om een Demon Slayer te worden en zijn zus Nezuko terug naar een mens te veranderen.
  • Zware eindbaasgevechten — Actie en drama bereiken hun climax in speciale gevechten tegen krachtige demonen die Tanjiro zwaar op de proef stellen.
  • Originele stemmen uit de anime — De originele Engels en Japanse stemacteurs van de anime keren terug voor de authentieke stemmen van personages.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password