Meat Boy’s Nemesis brengt straf naar Puzzling in nieuw onthulde Dr. Fetus’ Mean Meat Machine

Thunderful, Headup en Team Meat onthullen een nieuwe game in het Super Meat Boy-universum met de aartsvijand van Meat Boy, Dr. Fetus. Dr. Fetus’ Mean Meat Machine is een match-4 puzzelgame met een unieke twist van de snode Dr. Fetus die in 2023 naar de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC komt. Met zoemzagen, raketten en tal van andere dodelijke gevaren die Dr. Fetus heeft bedacht, brengt Mean Meat Machine de hardcore uitdaging waar Super Meat Boy bekend om staat naar deze unieke mix van puzzel- en actiegameplay.

Puzzel je een weg door bekende Super Meat Boy en Super Meat Boy Forever locaties zoals het pittoreske bos, het ziekenhuis en de zoutfabriek met oogverblindende achtergronden en animaties gemaakt door de originele Super Meat Boy en Super Meat Boy Forever artiesten, evenals een prachtige soundtrack van RIDICULON. Er zijn meer dan 100 handgemaakte levels vol creatieve vallen en gevaren om te verslaan en als je deze hardcore versie van een klassieke formule kunt overleven, word je aan het eind van elke wereld geconfronteerd met een gruwelijk eindbaasgevecht voor de ultieme uitdaging.

Dr. Fetus’ Mean Meat Machine speelt zich af vlak na de gebeurtenissen van Super Meat Boy Forever. Na een nauwgezette analyse van Meat Boy heeft de snode Dr. Fetus nu alle gegevens die hij nodig heeft om de perfecte kloon van Meat Boy te maken! Er is alleen één probleem: het DNA-monster dat hij heeft verzameld is geen perfect exemplaar, wat een aantal… minder perfecte klonen oplevert. Dr. Fetus’ oplossing is het creëren van een aantal meedogenloze testkamers om de slechte klonen te scheiden van de goede. De exemplaren lijken in het begin helemaal niet op Meat Boy, maar na verloop van tijd komt dat groteske lieve gezicht dat Dr. Fetus zo haat tevoorschijn. Perfecte klonen liggen in het verschiet…
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password