Marvel’s Midnight Suns wereldwijd beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4 op 11 mei; Ook DLC #4 “Blood Storm” verschijnt op 11 mei

Vandaag kondigen 2K en Marvel Entertainment aan dat Marvel’s Midnight Suns volgende week op 11 mei 2023 digitaal wordt gelanceerd voor Xbox One en PlayStation 4, waarbij alle vier de DLC na de lancering op die datum verkrijgbaar zullen zijn. De Nintendo Switch-versie van Marvel’s Midnight Suns zal niet langer worden aangeboden volgens de vernieuwde plannen.

Op 11 mei verschijnt ook de vierde en laatste post-launch DLC van Marvel’s Midnight Suns – Blood Storm* – met Storm! De DLC is los verkrijgbaar of als onderdeel van de Marvel’s Midnight Suns Season Pass (inbegrepen bij de Legendary Edition). Elke DLC brengt een nieuwe rekruteerbare held en voegt drie nieuwe verhaalmissies, een nieuwe upgrade voor de Abbey en een selectie nieuwe skins en outfits voor de held toe.

Storm, met als echte naam Ororo Munroe, wordt vaak benoemd als een van de krachtigste mutanten op aarde. Ze werd op jonge leeftijd wees en opgevangen door een dorpspriester terwijl ze naar haar moeders huis in Kenia reisde. Toen haar dorp het moeilijk had tijdens een droogte, riep Ororo regen op om te helpen. Hoewel haar gemuteerde vermogen om het weer te manipuleren in andere delen van de regio negatieve gevolgen had, vereerde de dorpelingen haar als regengodin.

Jaren later, toen het bekend werd dat ze het weer kon regelen, rekruteerde Charles Xavier Ororo om zich bij de X-Men aan te sluiten en nam ze de naam Storm aan. Ze leidde de X-Men en gebruikte haar krachten om mensen over de hele wereld te helpen. Tijdens haar zoektocht naar een bedreigd mutantenkind in New York met Wolverine ontmoet Storm Magik, die haar aanmoedigt om zich aan te sluiten bij de Midnight Suns in Blood Storm.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com