Marvel’s Midnight Suns komt in december uit; nieuwe prequel shorts aangekondigd op D23 Expo 2022

2K en Marvel Entertainment hebben vandaag aangekondigd dat Marvel’s Midnight Suns op 2 december zal lanceren voor Windows pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5 – pre-orders zijn vanaf vandaag beschikbaar. Lanceertiming voor de Xbox One-, PlayStation 4- en Nintendo Switch-versies van de game wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

De aankondiging werd gedaan als onderdeel van de Disney en Marvel GAMES SHOWCASE en bevatte een nieuwe gameplay trailer die de volle breedte laat zien van wat spelers kunnen doen in Marvel’s Midnight Suns. Als een nieuw en aanpasbaar Marvel-personage, The Hunter, zullen spelers een krachtig team van bovennatuurlijke Superhelden leiden dat het opneemt tegen groeiende onheilzame bedreigingen en een tactische Marvel-game ervaren die zijn gelijke niet kent.
Daarnaast werd Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts aangekondigd tijdens de Disney en Marvel GAMES SHOWCASE en on-stage op de D23 Expo 2022. Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts is een set van vijf korte video’s die backstory geven over hoe Lilith de Moeder van Demonen werd, en hoe Superhelden als Blade, Magik, Ghost Rider en Nico Minoru samenkwamen om de jonge kern van de Midnight Suns te vormen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password