Marvel’s Midnight Suns gaat wereldwijd van start op 7 oktober, 2022

2K en Marvel Entertainment hebben gisteren aangekondigd dat Marvel’s Midnight Suns op 7 oktober 2022 zal lanceren. Marvel’s Midnight Suns is gemaakt door Firaxis Games, de legendarische studio achter de veelgeprezen en wereldberoemde Civilization- en XCOM-franchises, en is een gloednieuwe tactische RPG die zich afspeelt aan de duistere kant van het Marvel Universum. De game is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via Steam en Epic Games Store. De Nintendo Switch-versie van het spel zal op een later tijdstip beschikbaar zijn. Marvel’s Midnight Suns is door de ESRB beoordeeld als T voor Teen en is nu verkrijgbaar voor pre-order.
Wanneer de duivelse Lilith en haar angstaanjagende horde zich verenigen met de kwaadaardige legers van Hydra, is het tijd om de duistere kant van Marvel te ontketenen. Als The Hunter is het jouw missie om een onwaarschijnlijk team van doorgewinterde Superhelden en gevaarlijke bovennatuurlijke strijders naar de overwinning te leiden. Kunnen legendes als Doctor Strange, Iron Man en Blade hun verschillen opzij zetten tegenover een groeiende apocalyptische dreiging? Als je de wereld wilt redden, zul je allianties moeten smeden en het team in de strijd moeten leiden als de legendarische Midnight Suns – de laatste verdedigingslinie van de aarde tegen de onderwereld.

Met een reeks upgradebare personages en vaardigheden waarmee je je eigen unieke versie van The Hunter kunt bouwen, kies je hoe je het leger van Lilith terugstuurt naar de onderwereld.

“We vinden het geweldig om spelers uit te nodigen in de duistere, bovennatuurlijke kant van Marvel,” aldus Bill Rosemann, Vice President en Creative Director bij Marvel Games. “In Marvel’s Midnight Suns hebben onze vrienden bij Firaxis en 2K een ongelooflijk unieke en totaal authentieke Marvel-ervaring gecreëerd waar fans deze oktober in kunnen springen!”

Als onderdeel van de aankondiging van gisteren, debuteerde 2K een spannende nieuwe cinematische trailer op Summer Games Fest 2022 waarin de Midnight Suns in actie te zien zijn tegen Lilith’s leger, vergezeld door twee nieuw onthulde en vrij te spelen helden – waaronder Spider-Man! Maar net als de helden zich verenigen tegen Lilith, verzamelt de Moeder der Demonen haar eigen verwrongen entourage – corrupte Fallen versies van Venom, Sabretooth, Scarlet Witch, en de Hulk!

“We weten dat fans hebben uitgekeken naar wat er nu komt voor Marvel’s Midnight Suns,” zegt Jake Solomon, Creative Director bij Firaxis Games. “We zijn vereerd door de kans om zoveel nieuwe helden en schurken te introduceren aan Marvel-fans en kunnen niet wachten tot tactiekspelers de geneugten ontdekken van het vechten als een Super Hero in Marvel’s Midnight Suns!”

Marvel’s Midnight Suns zal verkrijgbaar zijn in vier edities: Standard Edition, Enhanced Edition, Digital+ Edition, en Legendary Edition:

  • De Standard Edition is voor € 69,99 verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via Steam en de Epic Games Store. Deze editie bevat het basisspel;
  • De Enhanced Edition is voor € 79,99 verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Het bevat een next-gen geoptimaliseerde versie van het spel voor next-gen consoles en vijf premium cosmetische skins;
  • De Digital+ Edition is voor € 79,99 verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via Steam en Epic Games Store. Deze editie bevat 11 premium cosmetische skins. De SKU’s voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S bevatten de voor next-gen geoptimaliseerde versie van het spel voor next-gen consoles;
  • De Legendary Edition is verkrijgbaar voor € 99,99 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via Steam en Epic Games Store. De Legendary Edition bevat 23 premium cosmetische skins en toegang tot de Season Pass voor Marvel’s Midnight Suns na de lancering.

Marvel’s Midnight Suns zal je toestaan om:

  • De duistere kant van Marvel ontketenen. Neem het op tegen Lilith en haar onderwereldleger in een zeer persoonlijk verhaal waarin jij centraal staat als The Hunter, de eerste originele held in het Marvel-universum die je zelf kunt aanpassen. In het aangezicht van Fallen bondgenoten en het lot van de wereld op het spel, zal het aan jou zijn om op te staan tegen de duisternis!;
  • Leid helden uit het hele Marvel universum. Bestrijd hellevuur met vuur en leid een onwaarschijnlijk team van doorgewinterde superhelden en gevaarlijke bovennatuurlijke strijders uit The Avengers, X-Men, Runaways, en meer. Weersta Lilith’s corruptie en confronteer Fallen versies van Marvel’s meest iconische en krachtige personages, waaronder Venom, Sabretooth en zelfs de Hulk!;
  • Vecht, denk en leef als een superheld. Van de legendarische studio Firaxis Games komt een diepgaande tactische RPG waarin je vecht en strategeert als een Superheld! Stel het perfecte team samen en pas hun vaardigheden aan, ontketen vaardigheden en aanvallen om het slagveld te verwoesten. Leef het Superheldenleven in de Abbey, je eigen mystieke geheime basis, en versterk persoonlijke banden buiten het slagveld.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password