Marvel’s Avengers op next-gen consoles en Operation: Hawkeye – Future Imperfect nu verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat Marvel’s Avengers nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S-consoles. Spelers die de PlayStation 4- of Xbox One-versie van de game bezitten kunnen zonder extra kosten* upgraden naar de volledige next-gen-versie en hun opgeslagen gegevens overzetten om hun voortgang te behouden.

Daarnaast is de tweede post-launch-operation, Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect, nu uit. Deze operation voegt een nieuwe speelbare superheld toe aan de game: Clint Barton, ook wel bekend als Hawkeye, de boogschutter die zijn pijlen met onfeilbare precisie schiet.

Bezitters van de game op alle platformen kunnen nu gratis met Clint Barton en zijn unieke vaardigheden aan de slag. Naast een nieuwe speelbare superheld en het nieuwe hoofdstuk in het doorlopende Avengers Initiative-verhaal van de game, introduceert Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect ook een sterke nieuwe schurk: Maestro, een versie van de Hulk met Bruce Banners hersens en de Hulks kracht en vaardigheden, maar dan gek geworden in een apocalyptische toekomst.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password