Marvel Vs. Capcom: Infinite is nu verkrijgbaar – Trailer

Capcom heeft bekend gemaakt dat Marvel Vs. Capcom: Infinite nu beschikbaar is voor Playstation 4, Xbox One en pc in  Europa en Noord-Amerika.

Marvel Vs. Capcom: Infinite plaatst spelers midden in een heftige strijd, waarin helden uit beide universums samenkomen om te strijden tegen Ultron Sigma, de gecombineerde vorm van de twee gevaarlijke robots. Marvel Vs. Capcom: Infinite biedt bijzondere ervaringen en uitgebreide spelmogelijkheden aan spelers van alle vaardigheidsniveaus. Deze nieuwe evolutie van de populaire vechtspellenserie biedt meteen vanaf de lancering een schat aan singleplayer- en multiplayer-mogelijkheden.

Alle actie in Marvel Vs. Capcom: Infinite vindt plaats in tegelijk nieuwe en herkenbare omgevingen, dit doordat beroemde locaties uit de universums van Marvel en Capcom zijn samengesmolten als onderdeel van Ultron Sigma’s snode plannen. De twee bedrijven hebben samengewerkt en een gedeelde visie geschapen voor de gevechten, inclusief de free-form 2vs2-teamgevechten, de mogelijkheid om een van de zes machtige Infinity Stones te gebruiken, en ‘customized gameplay’ die spelers hun helden laat uitrusten met elementaire krachten die ze tijdens gevechten kunnen benutten.
Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password