“MARVEL Strike Force” en Marvel’s Midnight Suns bundelen de krachten voor een geweldige crossover

Met de lancering van Marvel’s Midnight Suns in het vooruitzicht, maakt Magik’s Midnight Suns kostuum zijn debuut in “MARVEL Strike Force!”. Ondertussen kunnen MARVEL Strike Force spelers het Bleeding Edge cosmetische pak van Iron Man vrijspelen in Marvel’s Midnight Suns!

Met deze cross-game samenwerking tussen Scopely en 2K kunnen Marvel-fans hun roster van superhelden overal vandaan strategiseren en opbouwen – of het nu in “MARVEL Strike Force” is of met Marvel’s Midnight Suns op PlayStation 5, Xbox Series X|S en Windows pc op 2 december. Het Marvel Universum is nog nooit zo verenigd geweest!

Met meer dan 1 miljard gespeelde uren is “MARVEL Strike Force” al vele jaren een geliefde mobiele RPG-ervaring, die consequent evolueert en groeit met de spelerscommunity en vele onderscheidingen krijgt, waaronder “grootste ontwikkelaar”, “beste strategiespel”, “beste doorbraakspel”, “beste algemene spel” en meer.

Marvel’s Midnight Suns is het ultieme crossover-evenement dat het rijke verhaal, de relaties tussen personages, de aanpassingen en de progressie van een RPG combineert met de tactische strategie en gevechtsmechanismen van een revolutionair nieuw kaartspel. In de donkere kant van het Marvel Universum smeed je onbreekbare banden met legendarische Marvel Super Heroes en gevaarlijke bovennatuurlijke krijgers in de strijd tegen de grootste bedreiging tot nu toe… de demonische krachten van Lilith en de oudere god Chthon! Marvel’s Midnight Suns lanceert op 2 december voor Windows pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password