Maingear Bestellingen voor AMD Ryzen 7000 serie processoren geopend

Maingear, integrator van PC-systemen, kondigt vandaag aan dat de nieuwe AMD Ryzen 7000 serie processoren – met PCIe 5.0 ondersteuning en AMD EXPO technologie die maximale prestaties voor sneller gamen ontsluit – nu beschikbaar zijn als configuratie-optie in Maingear’s productlijn van bekroonde custom gaming desktop PC’s en werkstations. De snelste AMD Ryzen 7000 serie processoren zijn beschikbaar in vier configuraties en kunnen worden ingebouwd in alle Maingear desktops.

Het hoofd van de “Zen 4” familie is de AMD Ryzen 9 7950X, en zijn single en multi-core prestaties kunnen het allemaal aan. Hij beschikt over 16 kernen, 32 threads, 80 MB cache en een maximale boost van 5,7 GHz. De AMD Ryzen 9 7900X is gebouwd met gaming en streaming in het achterhoofd, met 12 cores, 24 threads, 76MB cache en tot 5,6 GHz max boost. De AMD Ryzen 7 7700X is de beste 8-core processor die er is, met 16 threads, 40 MB cache en een maximale boost tot 5,4 GHz. Tot slot is de AMD Ryzen 5 7600X de krachtige, maar betaalbare optie die 6 cores, 12 threads, 38 MB cache en tot 5,3 GHz max boost levert voor uw gaming behoeften.

AMD Ryzen 7000-serie processoren Belangrijkste kenmerken:

Wees de snelste in het spel: AMD Expo Technology garandeert de snelste prestaties mogelijk door het ontgrendelen van hogere, vloeiendere frame rates. Uw geheugen snelheden zullen stijgen met ondersteuning voor maximaal DDR5-6400.

AMD 600 Serie Chipsets: Gebruik de AMD 600-serie chipsets in uw voordeel, aangezien de X670E, X670, en B650 zijn gebaseerd op AMD’s nieuwe, kenmerkende Zen 4 architectuur, op het nieuwe AM5 Socket platform. Overklok uw geheugen en processor en profiteer van PCIe 5.0-ondersteuning.

Precision Boost Overdrive (PBO) en Precision Boost 2: De “Zen 4”-kern in elke AMD Ryzen 7000-serie processor betekent volledige controle over het boosten van uw systemen. Precision Boost Overdrive beschikt over één druk op de knop om de processor te overklokken. Ondertussen houdt de Precision Boost 2 technologie uw temperatuur en stroomverbruik bij om de CPU kloksnelheden automatisch te verhogen.

Alle ruimte voor maximale FPS: Maingear bouwt met AMD Ryzen 7000-serie processoren en begint met 38MB cache tot 80MB. Dit beïnvloedt latentie om de soepelste gameplay en hoogste FPS te verzekeren.

Klaar voor VR: Elke AMD Ryzen 7000-serie processor voldoet gegarandeerd aan of overtreft alle vereisten voor VR-HMD of Windows Mixed Reality Ultra. Zelfs als u nu geen headset bezit, bent u klaar om letterlijk in het spel te stappen met AMD.

PC’s van Maingear met AMD Ryzen 7000-serie processoren kunnen worden uitgerust met een selectie van nieuwe X670-moederborden van MSI en Asus, DDR5-geheugen en gekoppeld aan Maingear’s exclusieve APEX handgemaakte waterkoelingsoplossing die het topprestatiepotentieel van elke PC ontsluit.

 

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password