De magische wereld van Fantastic Beasts komt naar LEGO Dimensions in nieuwe trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een nieuwe LEGO Dimensions verhaaltrailer vrijgegeven waarin te zien is wat er gebeurt als de magische mysteries van Fantastic Beasts and Where to Find Them toetreden tot de LEGO Dimensions werelden!

In de nieuwste Story Pack voor LEGO Dimensions maakt de cast van Fantastic Beasts and Where to Find Them hun debuut als LEGO figuren en wezens. Spelers kunnen de meeste memorabele scenes uit de film, die zich afspeelt in het magische New York van 1920, ervaren in LEGO Dimensions of het Fantastic Beasts volk meenemen naar andere entertainment universa.

In de trailer is te zien dat LEGO Newt Scamander andere fantastische wezens ontmoet, zoals Gollum en Scooby-Doo.
De Fantastic Beasts and Where to Find Them Story Pack is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation 3 en Xbox 360.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password