Maak kennis met de nieuwe Xbox wireless controller – Pulse Red

Vandaag introduceert Microsoft op Xbox Wire de vurige nieuwe Xbox Wireless Controller – Pulse Red, beschikbaar op 9 februari in de meeste Xbox markten en vanaf morgen in China. De nieuwe Pulse Red controller heeft een levendige, rode topcase en een frisse, witte backcase, die dezelfde energie en opvallende kleur geeft als onze Shock Blue controller die in november is uitgebracht.

 

Je kunt de nieuwe Pulse Red controller draadloos verbinden met jouw favoriete gaming apparaten, waaronder Xbox Series X | S, Xbox One, Windows 10 pc’s en mobiele apparaten.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password