Lovecraft’s Untold Stories 2 uitgesteld

1C Entertainment en LLC Blini Games hebben aangekondigd dat de ancient ones hebben samengespannen om de volledige release van hun aankomende actie RPG met rogue-achtige elementen, Lovecraft’s Untold Stories 2, uit te stellen tot een latere datum.

Oorspronkelijk gepland om later deze maand uit te komen, hebben 1C en LLC Blini Games de releasedatum uitgesteld na feedback van extra testrondes, om de gameplay features verder op te poetsen, de balans te verbeteren en een echt waardige opvolger te creëren voor het vorige deel, dat een cult-klassieke status heeft bereikt. Het ontwikkelingsteam is vastbesloten om ervoor te zorgen dat het spel de meest plezierige krankzinnig makende ervaring biedt die het kan bieden. De nieuwe releasedatum voor Lovecraft’s Untold Stories 2 zal binnenkort worden aangekondigd.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password