Lost Sphear demo nu beschikbaar – Trailer

Square Enix Ltd. maakt vandaag bekend dat spelers de kracht van herinneringen kunnen ervaren in een gloednieuwe demo van Lost Sphear, de tweede titel van Tokyo RPG Factory. De gratis demo is nu beschikbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch, de PlayStation Store van PlayStation4 en via Steam.
In de demo gaan spelers met Kanata en zijn vrienden op avontuur, waarbij ze een eerste impressie krijgen van enkele van de spannende nieuwe functies in Lost Sphear, inclusief:
  • Het Artefacts-system waarmee spelers herstelde herinneringen kunnen gebruiken om hun gebruikersinterface aan te passen, bonussen te ontvangen en vooruitgang te boeken in het mysterieuze verhaal
  • Vulcosuit-pantser mechs die spelers nieuwe mogelijkheden bieden zich te verplaatsen en de wereld te verkennen
  • Krachtige en speciale Paradigm Drive-aanvallen die uniek zijn voor elk personage
Lost Sphear is vanaf 23 januari 2018 beschikbaar in de PlayStation Store, Nintendo eShop van de Nintendo Switch, en op Steam. Wie de game pre-ordert in de PlayStation Store ontvangt het dynamische “Memoirs of the Moon”-thema en twee muziektracks. Wie de game pre-ordert op Steam ontvangt een custom Lost Sphear-bureaubladachtergrond en twee muziektracks.

Voor PlayStation 4 en Nintendo Switch zal de game ook fysiek verkrijgbaar zijn in de Square Enix Online Store en bij een select aantal retailers. Fans die de game pre-orderen in de Square Enix Online Store ontvangen bij de lancering als extraatje twee muziektracks.

Jimmy Verwimp
Verjim is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Hoofdredacteur van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password