Los tweezijdige puzzels op in Terracotta op PC Today

Terracotta, een actie-puzzel pixel art avontuur van ontwikkelaar Appnormals en uitgever Freedom Games, doorkruist tweelingrijken en vindt vandaag rust op pc’s via Steam en Epic Game Store. De Terracotta-legende zal in Q1 2023 opnieuw opkomen op de Nintendo Switch.

Keer terug naar de Qin-dynastie, die slechts 15 jaar aan de macht was maar een blijvende indruk op China achterliet die duizenden jaren later nog steeds voelbaar is. Red de mooiste groep krijgers bevroren als zielloze standbeelden van een oude vloek. Belichaam de laatste levende Terracotta krijger en kanaliseer de kracht van Qi om de rijken van Yin en Yang te beheersen.

Schakel tussen Yin en Yang om tweezijdige puzzels op te lossen en door landschappen te sluipen die worden bewaakt door verraderlijke vijanden. Tref voorbereidingen in de traag bewegende schaduwen van Yin, en zie hoe die plannen tot leven komen met beweging en bescherming onder de heldere hemel van Yang.

Kracht leidt niet tot succes, strategie en precisie zijn de sleutels tot het verdedigen van het rijk en het verslaan van negen mythische eindbazen. Geniet van de visuals geïnspireerd door Guo Hua, een soort traditionele Chinese schilderkunst, en de geluiden van een originele soundtrack geïnspireerd door traditionele Chinese instrumenten met behulp van het “ba yin” (acht geluiden) systeem.
 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password