Lonely Mountains: Downhill – Daily Rides Season 13: Flower Power

Thunderful & Megagon Industries voelen zich extra groovy deze lente en kondigen aan dat spelers die seizoen 6 van Daily Rides hebben gemist vanaf vandaag een tweede kans krijgen met een seizoensrevival van de ver uit de Swinging Sixties geïnspireerde Flower Power Daily Rides update die nu beschikbaar is voor Lonely Mountains: Downhill. Dit seizoen brengt de psychedelische bloemenpatronen van de zomer van de liefde terug naar de game, waardoor je echt één wordt met de natuur. Lonely Mountains: Downhill is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, en pc (Steam). De game is geverifieerd voor Steam Deck.

Spelers die de goede vibraties van de bergpaden willen voelen, zullen helemaal stoked zijn als ze alle funky outfits en accessoires zien die ze kunnen vrijspelen:

  • Feest alsof het 1969 is met de Woodstock-outfit.
  • Ervaar hoe het is om de legendarische hoofdact te zijn met de Jimmy outfit.
  • Trek je wijde tuinbroek aan en chillax met de Groove outfit.
  • Verspreid de liefde met het Flower Power-kleurtje, waardoor je motor een funky mandje krijgt met een boeket en bloemen om je frame gewikkeld.
  • Er kunnen ook twee rugzakken worden vrijgespeeld! Maak van liefde geen oorlog met de Peacebag of kom in de hippiesfeer met de bloemenslinger – recht voor z’n raap, man

Daily Rides is een cross-platform dagelijkse leaderboard competitie. Elke dag wordt er willekeurig een parcours gekozen, compleet met nieuwe obstakels en gameplay modifiers. Het seizoen van 4 weken biedt een nieuw thema met vrij te spelen cosmetische beloningen voor deelnemers. Heb jij wat nodig is om het seizoen te domineren? Ga rijden en kijk of je naar de top van het klassement kunt stijgen!

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password