Logitech G’s eerste officieel gelicentieerde League of Legends game-uitrusting vanaf vandaag verkrijgbaar

Logitech G heeft aangekondigd dat hun eerste officieel gelicentieerde League of Legends game-uitrusting vanaf vandaag verkrijgbaar is in de Benelux. De zogeheten K/DA-collectie, die in oktober 2020 werd aangekondigd en voorheen alleen nog beschikbaar in Azië was, maakt deel uit van een exclusief, meerjarige samenwerking met Riot Games, de ontwikkelaar van League of Legends (LoL), de meest gespeelde PC-game ter wereld.

League of Legends is een op teams-gebaseerde strategie-game waarin twee teams van vijf krachtige Champions het tegen elkaar opnemen om de Nexus van het andere team te vernietigen. Het is toonaangevend in de gamesindustrie met een piek van 8 miljoen gelijktijdige spelers die elke dag inloggen. K/DA, een virtuele popgroep met alternatieve versies van enkele Champions waaronder Akali, Ahri, Evelynn, Seraphine en Kai’Sa, maakte hun debuut in 2018 tijdens de World Championship met het nummer Pop/Stars. In de tussentijd heeft dit nummer bijna 193 miljoen streams op Spotify, is de videoclip al meer dan 424 miljoen keer bekeken en staat het album vol features van succesvolle artiesten als TWICE, Madison Beer en Bea Miller. De collectie biedt fans hoogwaardige gaming-gear van Logitech G in unieke, op K/DA-geïnspireerde designs. Op deze manier kunnen de 115 miljoen League of Legends- en K/DA-fans wereldwijd hun setup customizen met de beste gaming-gear op de markt.

De K/DA-collectie is een verzameling van Logitech G’s meest populaire gaming-gear waaronder twee grote favorieten van de community: de Logitech G502 HERO Gaming Mouse en het Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard. Aangevuld door nog eens vier gaming producten bestaat de volledige K/DA-collectie uit de volgende zes producten waarvan spelers kunnen gaan genieten:

  • Logitech G733 K/DA LIGHTSPEED Wireless Headset
  • Logitech G333 K/DA Earphones
  • Logitech G502 HERO K/DA Mouse
  • Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED Wireless Mouse
  • Logitech G PRO K/DA Mechanical Keyboard
  • Logitech G840 K/DA Mouse Pad
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password