Logitech G en McLaren luiden nieuw racetijdperk in

Logitech G, heeft een hernieuwde samenwerking met McLaren aangekondigd en luidt hiermee een nieuw racetijdperk in. Door de rijke historie van McLaren in de autosport- en autowereld te combineren met de expertise van Logitech G in simracing, esports en gamingtechnologie, duiken de twee bedrijven dit jaar samen dieper in esports dan ooit tevoren.

“Logitech G heeft de inspanningen van McLaren op het gebied van esports vanaf het begin ondersteund en ik kijk ernaar uit om deze samenwerking uit te breiden. Logitech G is uniek in de manier waarop ze samenwerken met hun partners om de beste ervaring en hoogwaardige producten voor gamers te creëren.” zegt Mark Waller, Managing Director Sales & Marketing bij McLaren Racing. “We zijn verheugd om gamers een nieuwe G Challenge te brengen en een nieuwe toegangspoort tot de racewereld te openen.”

Logitech G en McLaren lopen voorop wat betreft simracing. Competities zoals het McLaren Shadow Project en de Logitech G Challenge hebben een sleutelrol gespeeld in de snelle groei van de community en interesse in de autosport. In 2018 en 2019 trokken beide evenementen de aandacht van meer dan een miljoen deelnemers. In de toekomst bundelen McLaren en Logitech hun inspanningen in één spannende competitie, de G Challenge 2020, de meest complete simracingcompetitie ter wereld.

“McLaren is een pionier in de auto-industrie en de hyper-competitieve wereld van Formule 1. We zijn verheugd om onze samenwerking voort te zetten en onze toewijding aan een gedeelde visie te verbreden om simracing in de gamingwereld en daarbuiten naar een hoger niveau te tillen”, zegt Vincent Borel, General Manager Gaming Simulation bij Logitech G. “Samen met McLaren gaan we een spannende simracing-ervaring creëren die de passie en racegeest in ons allemaal zal doen ontbranden.”

Het aftellen naar de online racecompetitie G Challenge 2020 begint vandaag. Voor meer informatie over het evenement van het jaar, ga naar www.logitechgchallenge.com

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password