Logitech G audio-oplossingen voor nieuwe Oculus Quest 2 nu verkrijgbaar in Europa

Logitech G kondigt vandaag aan dat de Oculus Ready immersieve audio-oplossingen voor Oculus Quest 2 vanaf vandaag verkrijgbaar zijn in heel Europa. Het gaat hierbij om de nieuwe Logitech G333 VR Gaming Earphones en de Logitech G PRO Gaming Headset voor Oculus Quest 2.

De nieuwe Logitech G333 VR Gaming Earphones zijn de eerste hoogwaardige in-ears van Logitech G met een asymmetrische, op maat gemaakte kabel die speciaal gemaakt is voor de Oculus Quest 2-headset. Met twee speciale audiodrivers, een voor hoge en middentonen, en een voor lage tonen, biedt de G333 VR detailrijk geluid voor een nauwkeurige weergave van de hele VR-wereld.

Gecertificeerd Oculus Ready, is de G333 VR ontworpen met een stevige aluminium behuizing en elegante platte kabels die niet in de knoop raken. De G333 VR staat garant voor een betrouwbare duurzaamheid met een premium look die past bij de prachtige Oculus Quest 2.

De Logitech PRO Gaming Headset is gebaseerd op de bekroonde PRO Headset en is een gecertificeerde Oculus Ready over-ear audio-oplossing voor de Oculus Quest 2. De headset beschikt over dezelfde audiotechnologie als de originele PRO, maar wordt geleverd met een op maat gemaakte kabel voor eenvoudige en effectieve aansluiting op je Oculus Quest 2. De PRO Gaming Headset is ontworpen voor comfort en duurzaamheid en is stevig, comfortabel en licht dankzij de aluminium vork en stalen omlijsting van de hoofdband, premium kunstlederen oorschelpen en oorkussens van traagschuim.

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech G333 VR Gaming Earphones voor Oculus Quest 2 heeft een adviesprijs van €49,99 en de Logitech G PRO Gaming Headset voor Oculus Quest 2 heeft een adviesprijs van €99,99. Beide producten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via LogitechG.com en Amazon.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password