ll of Dragons Trailer toont grote verscheidenheid aan aanvalsopties en eenheidstypes; Pre-Register Nu Live

Farlight Games en LEGOU Games lichten de verschillende soorten eenheden in Call of Dragons uit, de high-fantasy real-time strategy conquest MMO die op 28 maart naar iOS, Android en PC komt. De grote verscheidenheid aan soorten eenheden, zoals melee, cavalerie en vliegende eenheden voegt extra dimensies toe aan het spel en biedt eindeloze manieren om je vijanden te slim af te zijn in je poging om het land van Tamaris te veroveren!
Naast het tonen van deze unit types, nodigt Farlight Games toekomstige drakenmeesters uit om zich te pre-registreren voor het spel en in te schrijven voor de PC Technical Test. Voorgeregistreerde deelnemers ontvangen exclusieve bonussen wanneer Call of Dragons op 28 maart lanceert.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com