Life Makeover, de verbazingwekkende schoonheids- en modesimulatie, bereikt meer dan 8 miljoen Pre-orders

De promotievideo van Life Makeover, uitgebracht door Archosaur Games, heeft veel aandacht getrokken. Life Makeover, een spel aangedreven door Unreal Engine 4 met adembenemende graphics van console-kwaliteit, is al door 8 miljoen spelers over de hele wereld vooruitbesteld.

Graphics van console-kwaliteit
De PV toont talloze schitterende outfits, variërend van een lichtgewicht doorschijnend jurkje met parels, tot cyberpunk streetwear, tot klassieke kleding, en ze zijn net echt. Wat een ongelooflijke resolutie hebben de graphics!
De textuur van de outfits die in de PV worden getoond, reageert op verschillende lichtomstandigheden. Zo geven de parels in jurken een zacht licht, terwijl gaas glinstert en metalen accessoires fel glanzen. Als je inzoomt, kun je zelfs de stiksels van jurken zien, die dicht bij de werkelijkheid liggen.
Realistische stof
Dankzij de meervoudige UV-kanalen en detailtextuur beschikt de game over outfits met een hoge resolutie. De shader maakt stoffen zeer gedetailleerd en realistisch. Het maakt niet uit hoe ingewikkeld de patronen zijn, ze kunnen allemaal levendig worden weergegeven in het spel.
Naast delicate borduursels en textuur zijn er pluizige outfits, die zelden te zien zijn in andere spellen. Je kunt het textuurverschil voelen in de mohair-outfit.

 

300.000-facet modellen van console-kwaliteit
Life Makeover richt zich niet alleen op prachtige outfits, maar ook op modellen. Screen Space Subsurface Scattering maakt huiden natuurlijk en doorschijnend. Zelfs minuscule bloedvaten zijn onder de huiden te zien.
Met diffuse reflectie, weerkaatsing en transmissie is het haar realistisch en glanzend, ongeacht de kleur en stijl. Zelfs in tegenlicht kun je de halo in pluizig haar zien, wat vroeger alleen in de echte wereld te zien was. Spelers kunnen ook verschillende secties van hun haar verven om verschillende stijlen te omarmen.

Archosaur Games ontwikkelde ook Dragon Raja, een MMORPG die een wereldwijde hit werd. De open wereld met een hoge mate van vrijheid in Dragon Raja trok meer dan 40 miljoen spelers over de hele wereld. Het spel won ook prijzen van de UOD, Google Play en IMGA en verwierf zo een reputatie op de internationale markt.

Life Makeover is een baanbrekend product gemaakt door Archosaur Games. Het is de eerste UE4-aangedreven fashion dress-up game ontworpen voor fashionista’s. Met zijn technische bekwaamheid, scherp mode inzicht, en een hoge mate van vrijheid, stelt het spel spelers in staat om zelf outfits en stoffen te maken, waardoor verschillende mode stijlen ontstaan.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password