Life is Strange episodes 4 en 5 vanaf vandaag verkrijgbaar op iPhone en iPad

Square Enix maakt vandaag bekend dat episodes 4 en 5 van DONTNOD Entertainments hooggeprezen en award-winnende, verhalende adventure-game Life is Strange nu verkrijgbaar zijn voor iOS. Beleef het spannende einde van het meeslepende, episodische verhaal van Life is Strange vandaag nog op iOS.

Iedereen kan nu heel makkelijk een van de meest geprezen verhalende adventure-games ooit ontdekken, want Episode 1 van Life is Strange is nu gratis te spelen op iOS. Alle vijf episodes van , die tijdens de International Mobile Game Awards 2017 de publieksprijs won, komen tijdens de zomer van 2018 naar Android.
Life is Strange
De Life is Strange in-game fotostand is door Blackwing Foundation voor iOS-spelers ontwikkeld op basis van de Unreal Engine 4. Deze fotostand is nu geüpdate en uitgebreid, zodat spelers het leven in Arcadia Bay nu als nooit eerder kunnen fotograferen!

De fotostand van Life is Strange heeft onder andere de volgende vernieuwingen gekregen:

  • Makkelijk bladeren door skins en poses van Max.
  • Gloednieuwe “Selfie”-stand, perfect voor Blackwells inwoners.
  • 10+ filters voor dramatische effecten.
  • Bewerk elke foto door het aanpassen van helderheid, contrast, verzadiging, warmte, schaduwen en kleuren om elk moment perfect te vangen.

In episodes 4 en 5 van Life is Strange komt het onderzoek van Max naar de verdwijning van Rachel Amber tot een zinderende conclusie, terwijl ze leert dat de tijd zich onmogelijk laat controleren. Terwijl Arcade Bay zich voorbereid op een grote storm bereikt Life is Strange een aangrijpend en hartverscheurend einde.

Het volledige seizoen van Life is Strange , dat genomineerd is voor de Game Artist Award, is nu als download beschikbaar op iOS. Episode 1 is momenteel free-to-play, alle andere episodes zijn apart verkrijgbaar, of als compleet seizoenspas-pakket voor € 9,99.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password