Life is Strange: Before the Storm – Ashly Burch en Hannah Telle keren terug naar hun oude rollen in de bonus-episode

De bonus-episode “Farewell” van de Deluxe Edition van Before the Storm verschijnt begin 2018. En om het nieuws nog beter te maken: Hannah Telle en Ashly Burch keren terug om Max en Chloe te spelen! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, heeft Ashly samengewerkt met het schrijversteam van Deck Nine, en we vinden het geweldig dat ze terugkeert om de rol van Chloe te spelen.

Tot nu toe doet Rhianna DeVries het geweldig als stem en motion capture-model van de 16-jarige Chloe. Net als Ashley in de vorige game, legt ze iets van zichzelf in de rol. We zijn Rhianna eeuwig dankbaar voor het werk dat ze verrichtte voor Before the Storm, en zullen onze samenwerking voortzetten voor de motion capturing van de jonge Chloe in Farewell.

“Ons team vond het geweldig om te horen dat Hannah Telle en Ashly Burch terug konden komen voor de stemmen van Max en Chloe,” zegt Jeff Litchford, vice-president, Deck Nine Games. “We zijn ook heel blij met Rhianna DeVries’ spel als Chloe in Before the Storm en de fans reageren enthousiast op haar. Ze blijft nauw met ons samenwerken als deel van het zeer hechte team dat we hebben gevormd.”

In de exclusief voor de Deluxe Edition verschenen bonus-episode ‘Farewell’ speel je als een jonge Max Caulfield en dit zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat je Max en Chloe samen ziet! Daar zouden we graag meer over vertellen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat het team nu is gefocust op het laatste werk voor episode 3, de finale van Before the Storm.

Zeer binnenkort hoor je meer over episode 3 van Before the Storm!

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password