Level- en personagepakket voor animatieserie LEGO DC Super-Villains: Young Justice nu verkrijgbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag het level- en personagepakket voor de animatieserie LEGO DC Super-Villains: Young Justice uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows-pc. Het downloadbare pakket is verkrijgbaar voor € 2,99 en voegt nieuwe content toe die is geïnspireerd op de populaire animatieserie ‘Young Justice’. In deze serie proberen tiener-superhelden van DC de wereld te redden als deel van ‘het Team’: een groep die namens de Justice League geheime operaties uitvoert. Geïnspireerd op de serie kruipen spelers in de huid van superheld in Young Justice, zoals Kid Flash, Aqualad, Artemis (Tigress), Miss Martian, SuperBoy en een nieuwe vrij te spelen schurk, Black Beetle, om het kwaadaardige vijandelijke team ‘The Light’ uit te schakelen.

Kid Flash speelt een hoofdrol in het nieuwe level. Kid Flash is de jeugdige schuilnaam van Wally West, die deze naam koos toen hij net als zijn oom, The Flash, werd getroffen door de bliksem. Kid Flash heeft een bovenmenselijke snelheid en was de sidekick van The Flash. Hij verscheen voor het eerst in het tweede seizoen van Young Justice.

Aqualad, de zoon van de schurk Black Manta, gebruikt zijn hydrokinese, superkracht en onkwetsbaarheid, evenals zijn vermogen om onder water te overleven. In de animatieserie hielp en raakte Aqualad bevriend met Aquaman. Aquaman bood Aqualad de kans om zijn beschermeling te worden en hem te dienen als superheld in het Team in het eerste seizoen van Young Justice.

De meester-boogschutter Artemis (Tigress) heeft een compoundboog en is de voormalige beschermelinge van de superheld Green Arrow. Ze werd door Batman en Green Arrow bij het Team gehaald tijdens het eerste seizoen van Young Justice. Artemis is haar echte naam, maar ze gebruikt ook de geheime schurkennaam en -gedaante genaamd Tigress.

In het eerste seizoen van de animatieserie Young Justice loopt Miss Martian weg van haar huis op Mars, zonder afscheid te nemen. Nu ze op aarde is, wil ze zich graag aanpassen aan de aardbewoners. Als lid van het Team gebruikt ze haar telepathische vaardigheden om erachter te komen wat anderen van haar denken, soms tot minachting van haar teamgenoten. In de serie wordt Miss Martian leider van ‘het Team’.

SuperBoy is een genomorf en binaire kloon van Superman en Lex Luthor en een van de oprichters van het ‘Team’. Hij heeft dezelfde fysieke kenmerken als Superman en veroudert niet zichtbaar dankzij de bijwerkingen van het klonen. In het eerste seizoen van Young Justice werd SuperBoy door Aqualad, Robin en Kid Flash bevrijd van het kloonproject. Al snel sloot hij zich bij de jonge superhelden aan om Batman ervan te overtuigen hun eigen team te vormen.

Black Beetle maakt deel uit van ‘The Reach’, een insectachtig buitenaards ras en bondgenoot van The Light. Hij gebruikt zijn superkracht om zijn tegenstanders te verslaan in de strijd. Spelers kunnen het tegen Black Beetle opnemen en hem vrijspelen als onderdeel van het level- en personagepakket. Black Beetle verscheen voor het eerst in het tweede seizoen van Young Justice.

Het level- en personagepakket van de animatieserie Young Justice maakt deel uit van de Season Pass, die is inbegrepen in de LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password