Let’s Sing Presents ABBA aangekondigd

Trek je plateauschoenen aan, hang de discobal op en bereid je voor op een feestje: Ravenscourt en Voxler onthullen met plezier Let’s Sing presents ABBA, een speciale editie van de beroemde karaoke-game-franchise. Deze game verschijnt later dit jaar voor Nintendo Switch™, PlayStation®4, PlayStation®5 en de Xbox One-familie van apparaten – inclusief de Xbox One X – en is ook speelbaar op Xbox Series X/S.
ABBA heeft het geluid van popmuziek als geen andere band gevormd, met songs die tot de dag van vandaag onverminderd populair zijn. Let’s Sing presents ABBA omvat 30 van hun grootste klassieke hits en één hit van hun nieuwste album “Voyage”. Daarnaast hebben de interface en avatars een nieuw uiterlijk gekregen om je terug te voeren naar het tijdperk van de disco.

Dus pak je microfoon en duik in de wereld van ABBA met evergreens als “Mamma Mia”, “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Money, Money, Money”, “Thank You For The Music”, “The Winner Takes It All”, “Take A Chance On Me” en vele andere.

Let’s Sing presents ABBA is een spannende kans voor ABBA-fans van alle leeftijden om mee te zingen met hun grootste hits en samen mooie momenten te delen,” aldus Mia Segolsson, General Manager Polar Music.

“ABBA is één van de succesvolste bands uit de muziekgeschiedenis en heeft vele andere artiesten beinvloedt. We vinden het geweldig om met de band samen te werken voor deze speciale editie van Let’s Sing”, zegt Nicolas Delorme, studiohoofd van Voxler.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password