Let’s Get Fit – Ravenscourt, Voxler en Exkee introduceren nieuwe fitness-game

Steeds meer mensen willen graag tussentijds sporten in het comfort van hun eigen huis, maar hoe en waar te beginnen? Ravenscourt, Voxler en Exkee leveren met plezier het antwoord in hun nieuwe fitness-game Let’s Get Fit, exclusief ontwikkeld voor de Nintendo Switch.

Let’s Get Fit biedt kant-en-klare trainingen en opties om eindeloos veel aangepaste trainingsroutines te vormen. Spelers kunnen kiezen uit een breed scala aan oefeningen, variërend van gymnastiek tot trainingen met hoge intensiteit. Daarmee kunnen spelers zowel het hele lichaam als specifieke spiergroepen trainen.

Naast de Joy-Con-controllers van de Nintendo Switch, die de bewegingen van spelers registreren, worden de oefeningen uitgevoerd met een set elastische banden. Deze ‘straps’ helpen spelers het meeste uit hun trainingsoefeningen te halen. Ze worden geleverd bij de fysieke editie van Let’s Get Fit maar zijn ook apart verkrijgbaar.

Uitdagingen, een online-klassement en in-game kalender met vorderingen helpen spelers gemotiveerd te blijven. Vier verschillende coaches, 100 verschillende fitness-moves en diverse workout-niveaus garanderen dat iedereen kan beginnen zijn fitheid en gezondheid te verbeteren met Let’s Get Fit.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password