Let’s Get Fit nu verkrijgbaar

Doe je Sport Straps om en kom in beweging met Let’s Get Fit. Deze fitness-game die werd ontwikkeld door Voxler en Exkee en wordt uitgegeven door Ravenscourt, is nu exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Combineer de Sports Strap Set met je Joy-Con™-controllers om het meeste uit je workout te halen. De nauwkeurige bewegingsherkenning van Let’s Get Fit helpt je de oefeningen correct uit te voeren en zorgt voor effectieve en veilige trainingssessies.

Of je nu even een snelle workout wilt uitvoeren met de kant-en-klare routines of op een specifieke spiergroep wilt focussen met een aangepaste workout, je zit goed in Let’s Get Fit. De game biedt 100 verschillende oefeningen en eindeloze manieren om deze af te stemmen op jouw persoonlijke wensen.

Als je wilt zien hoe andere speler presteren, kun je de online-klassementen bekijken. Want een beetje competitie is goed voor je motivatie, toch? Als je een nieuwe routine in je leven wilt invoeren, kun je de in-game-kalender gebruiken om je workouts te plannen en regelmatig te trainen.

De game biedt uitgebreide instructies om beginnende spelers te helpen, dus zelfs als je nog nooit aan fitness hebt gedaan, kun je snel en eenvoudig aan de slag met Let’s Get Fit.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password